Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » TELC-es nyelvvizsga államilag...

TELC-es nyelvvizsga államilag és nemzetközileg elismert?

Figyelt kérdés
Németből szeretnék középfokúzni, ECL és TELC között gondolozok, de az ECL elég nehezen megy és ezért gondolkozok a TELC-be.Sikeres nyelvvizsga esetén 2 bizonyítványt kapnék, vagy hogy van? Azt olvastam a telc oldalán, hogy több mint 20 európai országban elismert ezek között benne van Németország,Svájc és Ausztria? mert nekem ezek lennének fontosak, esetleg még Anglia. köszönöm előre is a válaszokat:)
2014. nov. 19. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Államilag biztosan elismert, nemzetközileg nem tudom. Nemzetközi miért lenne nneked fontos? Ha ott akarsz továbbtanulni, vagy hasonló okok miatt, akkor tudnod kell, hogy ők általában megkövetelnek egy adott nyelvvizsgát(pl angol területeken IELTS/Cambridge, Németországban TestDaF stb).
2014. nov. 19. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2014. nov. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!