Ti milyen vállalkozást nyitnátok?
kuplerájt.
A szlogen az lenne, "jobb, mint otthon".
Szerintem nem kellene sokat költeni a reklámra.
Tudom hogy házi feladat kérdés ez. Ezért figyelmeztetlek hogy én most életszagúan írok, tehát cenzúzázd magadnak, vagy alkalmasabb válaszoló sorait használd fel.
Én játéktermeket vagy kocsmákat nyitnék. Mert az emberek oda szeretik hordani megtakarításaikat, nem pedig olyanra költik ami pénzt hoz. Például telt ház lehet Vajna kaszinóiban is. Mert növeli adrenalin szintjüket az ha a pénznyelő automata a közmunka bérüket is elnyeli és a milliárdosból meg trilliárdos lesz munka nélkül. Önmaguk meg tovább szegényedhetnek ez által.
Az alkohol, tehát kocsma is jó üzlet. Mert az emberek nem elégesznek meg azzal hogy szegények. Ezért a maradék pénzüket és egészségüket is elisszák, hogy mégszegényebbek lehessenek.
De mivel én tisztességes ember vagyok, ezért nem nyitok olyan vállakozást ami másokat szegényít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!