Az alább nevekben/fogalmakban tudnátok segíteni? Csak egy mondat kell se több se kevesebb.
Figyelt kérdés
Nevek:
I.(V.)Károly
I.Ferenc
II.Fülöp
I.Ferdinánd
Alba hercege
Orániai Vilmos
Tudorok
VII. Henrik
VIII. henrik
Aragóniai katalin
John Wyclif
Morus Tamás
VI.Edward
? Mária ?
I. Erzsébet
Drake
I.Jakab
I.Károly
OliverCromwell
II. Károly
II. Jakab
Fogalom pedig csak 5:
vallon
flamand
tőkés vállalkozás
protektorátus
taláros nemesség
Ha ebből legalább egyet megtudnál mondani már azis nagy segítség :D Előre is köszi :)
2014. nov. 1. 00:56
1/4 anonim válasza:
Goole, WIkipedia.
Ennyire ne legyél lusta :)
2/4 anonim válasza:
Na ja, ha a nevek bármelyikét beírod a keresőbe, akkor rengeteg mondatot találsz, egyet csak ki tudsz másolni/tudsz kreálni...
3/4 anonim válasza:
Vallon: Belgium déli és Franciaország északnyugati részén élő népcsoport nyelvük a francia nyelvnek egyik eléggé elkülönült nyelvjárása
4/4 A kérdező kommentje:
ezeket kigyűjtöm magamnak csak azt reméltem h amig én alszok 2-3 ember megspóról nekem 15 percet ... de reggel már el is kezdem kigyűjteni mindenhonnna ... egyáltalán nem a lustaságról szól, igazából a fogalmak azok amiket ténylegesen nem tudtam öszegyűjteni sehonnan
2014. nov. 1. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!