Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kb egy hét múlva kellene...

Kb egy hét múlva kellene nekem egy fogalmazás ami a himnusz és a szózat összehasonlításáról szól. Valaki megtudná nekem írni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy elég szánalmas hogy itt kérem meg,de egyáltalán nem tudok fogalmazni...úgyhogy légyszíves!

2014. okt. 23. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
És attól jobban fog menni a fogalmazás, ha nem gyakorolsz, hanem mással íratod meg ezeket? Megírni senki nem fogja itt neked, azt garantálom! Az internet tele van az általad említett fogalmazással, de ha már ehhez is életképtelen vagy, akkor nagy jövőt nem jósolok neked...
2014. okt. 23. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire életképtelen vagy akkor szerintem most hagyd ott az iskolát és menj el dolgozni mert az érettségin semmiből nem lesz meg a 2-es.Ott pedig alap hogy tudj változatosan beszélni,írni.A magyar érettségi legnagyobb része fogalmazás.
2014. okt. 23. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
A két vers elemzését rendezd táblázatba. Innen már pofon egyszerű megírni a fogalmazást.
2014. okt. 23. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Van 4 napod rá, próbáld ezekből összehozni.

2014. okt. 23. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenekelőtt írd nagybetűkkel a Himnuszt és a Szózatot!! És olvasd el őket többször, és próbáld megkeresni bennük a mondanivaló hasonlóságát és különbözőségét, és azt, hogy milyen történelmi korban született az egyik és a másik.Ott van a tankönyv, csak ki kell emelni belőle a megfelelő részeket.
2014. okt. 24. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
és sok idézetet írjál közben.
2014. okt. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!