FIZIKA! Adjon a csúszási súrlódási erő, esetén három olyan példát ahol az erő növelése, és három példát ahol az erő csökkenése a cél a gyakorlatban!? FONTOS.
Figyelt kérdés
FONTOS lenne, mert nincs könyvem, és a neten sem találtam, egyébként nagyon szépen köszönöm olyan lelkes emberek segítségét, akik segítnenek! :)
Egyszóval: Köszönöm! :)
2014. okt. 17. 09:47
1/7 anonim válasza:
Akkor józan paraszti ésszel gondold már végig, mire használják mondjuk a kenőolajat, meg miért veszélyes jeges úton vezetni.
Többet nem vagyok hajlandó segíteni...
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz, de ez nem segített!
A példákra lennék kíváncsi... Köszönöm...
2014. okt. 17. 10:34
3/7 anonim válasza:
Miért nem segített? Konkrétan kettő példát már kaptál. Ha ebbe nem látod az összefüggést, akkor irány vissza általános iskola 3. osztály!
4/7 anonim válasza:
Kérdező, a házi feladatot azért adják fel, hogy használd az szürkeállományod. Tudod, tornáztatni kell az agyat, mert különben elhülyülsz a fészbukon meg a valóvilágon.
Még egy utolsó segítség, de innentől tényleg gondolkozz már, ennyire nem lehet se lusta, se buta egy tinédzser...
Szóval, szánkózni azért szoktál, nem?
5/7 A kérdező kommentje:
először is köszönöm, de nem házi feladat, és már 24 évesen elfelejtettem minden ilyen dolgot!
2014. okt. 17. 12:28
6/7 Tom Benko válasza:
Az elég baj! És mondd, hogy jársz az utcán?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de egyik ismerősöm elmagyarázta és sikerült megoldani! :)
2014. okt. 19. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!