Valaki tud segíteni egy hír írásában?
A hír címe: Odüsszeusz hazatért.
Légyszíves segítsen valaki egy hírt írni. Nagy jegyet kapunk belőle és nem értem ezt az egészet. Előre is köszönöm!
A HŰ FELESÉG PRÓBÁRA TETTE ERŐSZAKOS KÉRŐIT
L. Odüsszeusz, Ithaka szeretett királya húsz év távollét után tegnap az esti órákban váratlanul hazatért. L. Odüsszeusz immár tíz éve elindult a trójai háborúból imádott feleségéhez, de T. I. Poszeidon hathatós közreműködésének köszönhetően tíz éven keresztül kénytelen volt a görög szigetvilágban bolyongani.
A hazatérés maga sem volt zökkenőmentes, ugyanis L. Odüsszeuszné, született Okosszívű Pénelopé kérők tömkelegének ostromát volt kénytelen hosszú évek óta elviselni.
…
A vacsora végül vérfürdőbe torkollott, hiszen az íjat senki más nem, csak L. Odüsszeusz volt képes felajzani, aki annak segítségével azon nyomban a másvilágra küldte a kéretlen kérőket.
L. Odüsszeusz jelenleg az Ithakai Legfelsőbb Bíróságon várja ítéletét, ügyvédjét, Pallasz Athénét kérdeztük a lehetséges végkifejletről. A vágatlan interjút megtekinthetik a www.ithakahirek.hu oldalon.
Kiss-Kovács Béla Jenő, Ithakahírek, Ithaka
(A kipontozott részre némi kutatómunka után írd le a saját fogalmazásodat, én csak próbáltam ötletet adni. Jó munkát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!