Holnapra fogalmazást kell írnom angolból! HELP?
Holnapra a kedvenc sorozatomról kell fogalmazást írni angolul,de 2 TZ-re is kell tanulnom.A fogalmazással regeteg időm elmenne kérlek segítsetek!Itt a magyar szöveg(wikipedia):
A Breaking Bad nagy kritikai elismerést kapott, különösen az írói és filmezési munkákért, de a színészek teljesítményét is nagyra méltatták. A sorozat ez idáig hét Emmy-díjat nyert el, melyből három egymást követő évben Bryan Cranston vitte el a legjobb színésznek járó díjat drámasorozat kategóriában, kettőt Aaron Paul kapott drámasorozat legjobb mellékszereplője kategóriában, egyet Anna Gunn drámasorozat legjobb női mellékszereplője kategóriában, valamint a sorozat 5/1. évada elnyerte a legjobb dráma sorozat díját is.
A sorozat 2008. január 20-án indult az AMC kábelcsatornán, ahol öt évadon át volt látható. Utolsó évada 2013. szeptember 29-én ért véget.
Előre is köszönöm!
?
Huh. Merész, szerintem senki nem fogja megírni helyetted a fogalmazásod... Nem akarok nagyon bunkón hangzani, de mivel TZ biztos, hogy a tanárod nem egy nap alatt mondta, hogy készülj fel rá. Az hogy most neked 2 re kell gyorsan tanulni mert eddig hanyagoltad...
Én is voltam iskolás, tudom néha tényleg sokat kérnek de azért ennyire nem "lehetetlen". Plusz túléltem anélkül hogy a gyk-ra jártam volna, hogy mással megírassam a beadandómat...
+ pont a szép "kérésért"
- (ha) elküldesz a p*csába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!