Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást kell írnom azzal...

Fogalmazást kell írnom azzal a címmel, hogy Misi osztálytársa voltam. Ezt a Légy jó mindhalálig című könyvből van. Mit írjak?

Figyelt kérdés
Nemtudok nekikezdeni, vagy hogy mit írjak bele.

2014. szept. 29. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az én feladatom lenne, azzal kezdeném, hogy leírnám,mit gondoltam,amikor először bejött az osztályba Misi. Tudomisén, épp néztem ki az ablakon/ a házi feladatot másoltam valakiről, még becsengetés előtt/ ceruzát hegyeztem, vagy akármi más. Leírnám hogy nézett ki, nekem szimpatikus volt-e. Ha igen: miért? Ha nem: miért nem? Aztán leírnám, hogy év közben hogy' viselkedett, és erről mit gondolok, hogy a tanárok hogyan bántak vele - és erről nekem, mint osztálytárs mi a véleményem. Aztán leírnám, hogy mit gondoltam, éreztem, amikor a reskontó ügy kiderül - számítottam rá, hogy "egy csaló" vagy teljesen ledöbbentem, kárörvendés volt-e bennem, vagy sajnáltam. Aztán a végét valahogy azzal zárnám, milyen most, hogy Misi másik suliba ment.

Hirtelen ez jutott eszembe, de lehet, hogy simán kitalálsz jobbat. :)

2014. szept. 29. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha elolvasnád, tudnál írni.
2014. szept. 30. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!