Informatika vizsgán (Word szövegszerkesztő) milyen feladatok vannak?
most dobtam le egyet.
nekem az volt hogy kaptam egy nyomtatott lapot, egy mintát, hogy csináljam meg szövegszerkesztőben. számít a lap méretezése, a margók, a bekezdések, a szöveg típusa, a karakterek mérete, ha van táblázat akkor minden eleme, a szegélyezés, háttérszín, kitöltés, elrendezés. egyszóval minden! amit általában kihagynak az a betűtípus módosítása (ezt legtöbben nem veszik észre). a legapróbb részletekig nézz át mindent a mintán és próbálj meg egy ugyanolyat alkotni! nálunk kevésbé számított az, hogy mennyire tudjuk kezelni a programot, inkább a megfigyelőképességet nézték. jah és mindig arra a névre ments amit a feladatban megadnak! ha más névre mentessz akkor meg sem nézik! sok sikert! (: remélem segítettem valamennyit...
Köszi-köszi,azóta túl vagyok rajta és meglett! :)
Nekem élőfej-láb volt meg képkicsinyítés,meg páros-páratlan oldal beállítás. Volt egy nehéz teszt is,de hál istennek ment! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!