Erich Kästner: Emil és a detektívek olvasónaplóban tudvalaki segíteni? (bőv. Lent)
Ezek a kérdések:
1. Foglald össze az eseményeket 6 mondatban! (én ezt igazából megtudnám oldani, de ezzel a hat mondattal nem vagyok kibékülve. esetleg valami kezdő-löket?:))
2. Melyik jelentre emlékszel a legjobban? Miért? (ezzel csak annyi a bajom, hogy nem tudom megindokolni :/ arra emlékszem a legjobban, mikor a gyerekek elkapják a "tolvajt". MINIMUM 150(!!) SZÓNAK KELL LENNIE. [[[említettem már, h utálom a tanárt?]]])
3. Mi tetszett a legjobban/legkevésbé a műben? MINIMUM 100 SZÓ
4. Melyik szereplő gondolkodása áll hozzád a legközelebb? Kivel tudnál azonosulni? Miért? (de utálom, mikor visszakérdez, hogy miért..!!)
ENNYI LENNE. TUDOM, HOGY SOK, DE AKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI, AZ LENNE OLYAN KEDVES, HOGY ITT VÁLASZOL, AZTÁN ÉN MEG RÁÍROK PRIVÁTBAN.
AKI EZT MEGTESZI ÉRTEM, ANNAK MEGHÁLÁLOM!!
(pl: millióan mozognak a blogspot világában, szóval egy, vagy annyit, amiennyit csak kér (max. 10) teljes dizit szívesen elvállalok. ezt pl. én készítettem: [link]
KÖSZÖNÖM:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!