Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Németh László : Égető Eszzer...

Németh László : Égető Eszzer vagy Iszony? Melyiket olvastad? Melyik jobb, és miért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 14:21
 1/6 A kérdező kommentje:

Eszter.

Elnézést,elírtam.

2010. jan. 16. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Kb. 10 éve, 20 éves korom körül olvastam őket. Nagyon szeretem az irodalmat, de ez a két könyv valahogy nem jött be. Az Égető Eszter annyira nem, hogy végig sem olvastam. (Nagyon ritkán van ez így velem, ált., ha valamit elkezdek, azt végig is olvasom.)

Az Iszonyt kiolvastam, tehát ez még valamennyire tetszett. Németh Lászlótól ami már akkor is favorit volt, az az Irgalom.

Azért kíváncsi lennék, most mit szólnék a könyvekhez. Talán kicsit érettebb lettem, máshogy értékelném ezt is.

Na, most adtál egy jó tippet, mit olvassak újra:)

2010. jan. 16. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az Iszonyt olvastam. Nagyon jó könyv, viszont elég nehéz volt olvasnom. Kicsit nehéz azonosulni a főszereplővel.
2010. jan. 16. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kedves válaszadók.

Érettségi előtt állok, nagyon kemény a magyar tanárnőnk, és annyi mindent kell tanulni, olvasni, hogy csak nah..:)

Akkor az Iszony-t választom, de megkérdem tőle, hogy Irgalmat lehet e,Mert végülis ezt a 2-őt kihangsúlyozta, de azt mondta, nem baj ha mást választunk.

Mégegyszer köszönöm.:)

2010. jan. 16. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nem tudom, hogy ismered-e valamelyik történetét, vagy hogy egyáltalán hallottál-e már róla. Nekem anno annyit mondott a faktos magyartanárom az Iszonyról, hogy valami frigid nőről szól, aki még a férje nevétől is irtózik (Takaró Sanyi a férj). Aztán gondoltam egyet tavaly, és elolvastam. Nekem mindössze azért volt nehéz azonosulni a nővel, mert vele ellentétben pozitívan viszonyulok a szexualitáshoz.

Jó olvasást! (akármelyiket is választod)

2010. jan. 16. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Huha, köszönöm az ízelitöt :D

Akkor szerintem azt választom..:P:P

2010. jan. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!