Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene, mit írjak az...

Valaki segítene, mit írjak az érvelésemben?

Figyelt kérdés
Hogy félévkor megkapjam a négyest, érvelést kell írnom a (nyelvtan)tanárnak,hogy miért szeretném a jobb jegyet. Azt mondta hogy ne hülyéskedjük el a dolgot. miket írhatnék bele? Köszönöm a segítséget.
2010. jan. 15. 15:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsi,az kimaradt hogy nyolcadikas vagyok,és a felvételi miatt fontos lenne a jó érvelés.
2010. jan. 15. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
miről írsz érvelést?
2010. jan. 15. 15:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Arról,hog miért szeretnék jobb jegyet,hogy miért érdemlem meg.
2010. jan. 15. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
azért mert nem mással íratod meg a leckéd hanem mutasd meg hogy tényled megérdemled ;) Mert akkor mi kpajuk az 5öst:(
2010. jan. 15. 16:21
 5/6 anonim válasza:
100%

ird bele, h miert is kell neked az a jobb jegy.

pl.a felveteli miatt.. vagy h inspiracio lenne a kov. felevre... vagy h tudod h lusta voltal egesz ido alatt.. de megis kell a jobb jegy. s kov. felevben szorgalmasabb leszel... vagy h anyudek igertek a jobb jegyert vmit :D vagy ilyesmi....

2010. jan. 15. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam,hogy ti írjátok meg helyettem,hanem azt hogy adjatok hozzá ötleteket.

Köszi :D majd megpróbálok ezekből kihozni másfél oldalt :D

2010. jan. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!