Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miről szóljon? Mese. A tartalom

Miről szóljon? Mese. A tartalom

Figyelt kérdés

A határidőm február 1.(verseny)Csak egy mesét kell írni.Már kitaláltam mi legyen a címe:A kobold és Piroska

Csak nem tom mi legyen a tartalma....esetleg a címén is változtathattok....Ja és nem azt kérem,hogy írjátok meg ti helyettem,csak hogy pl. legyen benne az is hogy a kobold legyőzi YX-t.Megfogalmazni majd csak megtudom de miről szóljon????És nem szeretnék tündérmesét(királyfi,királylány,sárkány stb.)

előre is köszi 12L

2010. jan. 13. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ernő, a serdülő erdőkerülő, pontosan tudta, hogy minden tisztességes erdőnek megvan a maga koboltja. persze hihetnénk azt is, hogy a kobolt felesleges egy erdőbe, mert van ott egyéb sok más dolog, mint a kalapos galóca, a csíkos vadmalac, meg az óriás rétipitypang. Igen ám, de kevesen tudják, hogy mindez nem létezne ilyen szép együttlétben ha nem lenne a rengeteg mélyén egy vigyázó kobolt. - A kobolttól erdő az erdő - vélte Ernő. Csakhogy az ő erdejének nem volt koboltja, így onnan minden hiányzott ami egy tölgyesben megszokott, még talán a fák is elmentek volna ha lábuk lett volna. Ernő egy életteli zengő-bongó erdőnek a kerülője akart lenni, így arra az elhatározásra jutott, hogy szerez az erdejének egy koboltot. Fel is kerekedett a legközebbi városba, ahol útja egyenesen egy kobolt boltba vezetett...

rajta folytasd :)

2010. jan. 19. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
először a történet kell utána a cím kívéve ha adott a cím....
2010. jan. 19. 21:57
 13/16 A kérdező kommentje:
kösziii...kicsit átalakítom,de kösz
2010. jan. 20. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:

kobolt???

kobold!!

2010. jan. 20. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:
jaja igazad van kobold, csak nagyon a kobold boltra koncentráltam: így lett a bolti kobold a kobolt :)
2010. jan. 20. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:

előfordul... :)

amúgy nem értem, hogy miért jelentkezel versenyre, ha nincs ötleted... Mások ötletével nem szokás kiállni, mert ha nyersz, akkor tudnod kéne, hogy nem a te sikered...

A címet pedig a történet után találd ki.

A Piroska meg már foglalt név, ha Hófehérke és a kobold lenne, akkor simán azt hiszik, hogy egy törpe...

A kobold meg már alapból tündérmese... Ha egyszer tudtál írni egy remek mesét, akkor kezdj el agyalni, vagy írd meg annak a folytatását, mert abból is kijöhet egy jó történet. Összeszokott szereplőkkel könnyebb dolgozni.

2010. jan. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!