Hogyan tanuljam meg?

Figyelt kérdés
Az Odüsszeiából kell megtanulni 21 sort, az Íliászból 8-at. Az Íliász már megvan, de az Odüsszeiából képtelen vagyok megtanulni a kijelölt részt! Csak 1 mondat öt soros és szinte kibogozhatatlan. 2 napja szenvedek már vele, pedig nekem általában ez könnyen megy.:( Mit csináljak?
2010. jan. 13. 11:31
 1/3 anonim válasza:
100%
énekeld, az nekem mindig segített:)
2010. jan. 13. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, énekeld el vagy rappeld el magadnak, ha viccesebb, könnyebben megmarad. Írd ki esetleg külön lapra vagy először 1 sort tanulj meg, ismételd el 45ször, aztán mondd vele a következőt és így tovább.
2010. jan. 13. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

jaaj istenem szegény! Ez a hulye poroszos oktatas engem is kiakasztott! Nekem az segitett, h egybeolvastam a szavak elso betujet (jobb esetben vmi vicceset, megjegyezhetot kapsz) és azokbol a betukbol majd beugrik a szo. Pl. HIZPA VÉMESOKÍ és igy tovabb..

Haragot, istennő zengd Péleidész Akhileuszét,

vészest, mely sokezer kínt szerzett minden akhájnak,

2010. jan. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!