Mik a táborozás előnyei?

Figyelt kérdés

Egy oldalas fogalmazást kell írom az iskolába holnapra a táborozás előnyeiről. Deviszont én még életemben nem voltam táborban :S Miket írjak bele?

11/L

2010. jan. 12. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress rá különböző táborok élménybeszámolóira. pl Bátor Tábor
2010. jan. 12. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy milyen jó, hogy együtt lehetünk a többiekkel, lehet együtt játszani, hülyéskedni stb... Milyen jól megismertem a másikat, mennyi új barátot lehet így szerezni. Mennyire jó, hogy önállónak kell lenni, mert nincs anyu, hogy kimossa, megvarrja stb... Ilyesmi
2010. jan. 12. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
2%

[link]

Vond le a következtetéseket, hogy miért jó ;).

2010. jan. 12. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:

16:57-es!

Ez nagyon nem vicces dolog! Lehet, hogy fiatal vagyok még, és lehet, hogy csak később tanulok még ezekről, de hülye nem vagyok, és a nagyszüleim sokat meséltek ezekről a szörnyű dolgokról! Nagyon nem volt poénos!!!

2010. jan. 12. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
2%
Én is szomorúnak találom a GULÁGOT, nem csak te. Ja Kértész Imit azé a németek elfüstölheték volna, majd egyszer megérted miért.(A Gulágot a szovjetek csinálták)
2010. jan. 12. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
3%
Ja, és de. Poénos volt.
2010. jan. 12. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:

hát, gondold végig, hogy most már elég nagy lány vagy, és a szíved mélyén elmennél pár napra a barátaiddal nyaralni. ha a szüleid nem engednének, mit modnanál nekik, miért akarsz elmenni?

na, valahogy ezt fogalmazd meg :) próbáld meg elképzelni, miket csinálnátok, a felügyelő felnőttekkel miket csinálnátok közösen, miket önállóan stb. azt is beleírhatod, hogy eddig miért nem táboroztál, és hogy milyennek képzeled a tábort.

2010. jan. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!