Segítene valaki írni ezekről? (angol)
Figyelt kérdés
Olyan 5 percet(külön persze) kell ezekről a témákról beszélni,de nincs igazán ötletem,hogy mit mondjak.A neten kerestem,de nem találtam segítséget.Ez a 3 téma van:
-bullying
-sport keeping fit
-homeschooling
Mielőtt bárki megkövezne,hogy ne itt írassam a házimat,annak üzenem hogy nem konkrét irományokat várok(olyat amúgy sem írna senki!) csak példamondatokat,vagy az is jó ha valaki átnézi amit én írtam.
2014. júl. 18. 15:19
1/2 szakor 

válasza:

Magyarul kell egy fogalmazás, vagy rögtön angolul?
2/2 anonim 

válasza:

A bántalmazásról sok mindent lehet mondani.Felsorolhatod a fajtájit,majd amelyiket gondolod kicsit kivesézed,miért rossz/mik a következményei/mit lehet tenni ellene,majd összeségében mondd el a véleményed az egészről.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!