Valaki ezt le tudná fordítani, könyörgöm? (angol)
[22:59:30] SZ.B.S.A.P: Kedves Paypal!
Önök letiltották a bankkártyámat,mivel többször próbáltam hozzácsatolni a fiókomhoz. Ezután küldtem Önöknek igazolást arról,hogy a bankkártya az enyém,de még most ez után sem tudom a kártyámat aktiválni mert le van tilltva. Mit tegyek?
Várom mielőbbi válaszukat!
(Előre is köszönöm annak,aki lefordítja :) !)
valami ilyesmi
You banned my bank card, because earlier I tried to attach it multiple times to my PayPal account without success, so now the PayPal system refuses to accept it. Than to solve this, I sent you verification that I am the owner of this bank card, but nothing happened since than, it is still banned. What should I do?
amúgy de én is voltam hasonló helyzetben. Igazolnom kellett hogy az enyém a bankszámlaszám.De pont nem volt jó dátumú igazolópapírom, és kb 5 rossz küldött fotó után nem válaszoltak, nem nagyon írták mi a probléma, annak ellenére hogy már megvolt a jó igazolópapír. Írtam nekik kvasokat, vártam, semmi eredmény. Végül felhívtam az angol ügyfélszolgálatot, nagy meglepetésemre rohadt profin 2sec alatt elintézték az egészet. Ha van angolul beszélő ismerősöd érdemes a segítségét kérni ezügyben
gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!