Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mik szoktak a 9. -es kötelezők...

Mik szoktak a 9. -es kötelezők lenni Boronkayban?

Figyelt kérdés
9.G-s leszek, nem tudom, ki lesz a magyartanárom, de szeretnék majd neki kezdeni júliusban valamelyik kötelezőnek. Mivel kezdünk majd 9.-ben? Kérnek valami olyan könyvet a Boróban, amit máshol nem?
2014. jún. 23. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Függ tanártól is, de általában kötelező Shakespearetől egy dráma (Rómeó és Júlia v. Hamlet)
2014. jún. 23. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Van ahol szoktak az ókori görög mitológiából is olvastatni vagy Szophoklesztől az "Antigone" c. művet

(még első félévben)

2014. jún. 23. 11:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezekről én is tudok, csak hallottam, hogy feladnak valami regényt is nálunk, amit nem mindenhol. De gondolom erről majd év elején szólnak, és nem ezzel kezdünk, csak kíváncsi vagyok :)
2014. jún. 23. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérdezzétek meg beiratkozáskor vagy hátha fent van

a suli honlapján valahol

2014. jún. 24. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Rendesen fáj kimondani, de már rég volt..:( Most leszek 11.es

Nekünk a Bibliából kellett, egy picit, Anthigone, Gárdonyi Géza Isten Rabjai, A Rómeó és Júlia. Több így nem jut eszembe, de a 9.es Irodalom nem gáz.

2014. júl. 5. 21:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Az Isten rabjai volt az a regény, ami nem jutott eszembe :)
2014. júl. 5. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Az Ómagyar Mária Siralmat és a Halotti beszédet valameddig biztosan meg kell tanulnod, nem olvasni-, hanem magolnivaló, de szerintem jó ha már most megtanulgatod, mert nagyon nehéz az utóbbi.
2014. júl. 8. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy egyik tanártól kaptunk egy kis "fülest", hogy az F-eseknek és G-seknek nagyon szigorú, sokat követelő tanáruk lesz magyarból. Borósok valami tipp? :)
2014. júl. 22. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom kiről van szó. Besz*pt@'tok.

Ha kérdés van, írj pü-t.

Nyílvánosan vagy jót, vagy semmit!;)

2014. júl. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!