Nagyon fájdalmas dolog megköszönni egy választ?
Figyelt kérdés
Megoldjuk a holnapi házi feladatát, és annyit nem képes odabüfögni, hogy KÖSZÖNÖM. Nem elég hogy s.gghülye, még bunkó is. Tisztelet a kivételnek.2014. jún. 3. 20:04
2/5 anonim válasza:
Kevés a kivétel. Én azt szoktam, hogy két nap után ráküldök egy privátot ezzel a szöveggel:
"Szívesen. Sikerült segítenem?"
Válasz ritkán kapok. Néha azt írják vissza, hogy nem értették meg, magyarázzam már el még egyszer. Nem értik az üzenetem lényegét, és még akkor sem írnak egy "Köszi!"-t.
3/5 anonim válasza:
Képes vagy észrevenni más szemében a szálkát, de sajátodban nem látod a gerendát?
4/5 anonim válasza:
Én ezért egyre ritkábban szoktam válaszolni a kérdésekre.
Az átlag kb 10 válaszból 2-re jött hogy "köszi" vagy "nagyon köszönöm a segítséget". Lehet hogy túl nagy az elvárásom de nekem jól esik ha ezt irják mert akkor úgy érzem hogy segítettem is, és nem csak egyszerűen házi feladat megoldónak használtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!