SOS Német levél (? )

Figyelt kérdés

Német levelet kell írni suliba de nem vágom a németet. Lassa 2 éve tanulom de nem értem. A tanárom is pikkel rám soha nem 3-nal jobb jegyet! Ha ez a levél nem lesz 4-es akkor 2-est ad év végén kérlek segítsetek! :(

Kedves Anna

Megkaptam a leveledet és nagyon örültem neki. Jelenleg Budapesten élek a családommal. Szeretek itt élni csak a levegő nagyon szennyezett a sok autótól és busztól. Jégeső és nagyobb viharok is előfordulnak. A tél nagyon hideg volt és mindig esett a hó. Bízok benne hogy a nyár idén is nagyon meleg lesz. Sok strand van itt és szeretek oda járni és napozni. A környezet is szennyezett. Az emberek eldobaljak a szemetet. Én szelektiven gyüjtöm a hulladékot és nem dobok el semmit az utcán. Felétek is van környezet szennyezés? Te mit teszel ezért?

Várom válaszod

Xy

Ez a témánk és én magyarul ezt tudtam írni. Holnapra kell SOS.

Köszönöm

2014. máj. 6. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Liebe Anna,

ich habe deinen Brief erhalten und habe mich sehr darüber gefreut. Zur Zeit wohne ich mit meiner Familie in Budapest. Ich mag hier wohnen, nur die Luft ist sehr verschmutzt von den vielen Autos und Bussen. Es kommt manchmal sogar Hagel (Jégeső) und größere Stürme (viharok) vor. Der Winter war sehr kalt und es schneite oft. Ich hoffe, dass der Sommer dieses Jahr auch sehr warm wird. Es gibt hier viele Strände und ich mag dort hingehen und mich in der Sonne baden. Die Umgebung ist leider auch verschmutzt. De Menschen werfen den Müll auf die Straße. Ich sammle den Müll selektiv und werfe nichts weg auf der Straße. Gibt es bei euch auch Umweltverschmutzung? Was tust du dagegen?

Ich warte auf deine baldige Antwort

Es grüßt dich deine Brieffreundin Laura

2014. máj. 6. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm:)
2014. máj. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!