Érettségizők, ti mennyit készültök?
Figyelt kérdés
Én most fogok érettségizni, de nagyon sokat tanulok, de valahogy még se megy. Ti hogy vagytok ezzel?2014. ápr. 24. 22:41
1/5 anonim válasza:
Én 2 éve érettségiztem, soha nem tudtam több dolgot egyszerre megtanulni, hiába tanultam meg egy dolgot 6-szor is egyszerűen nem maradt meg. A tételek negyedét se tudtam, de azért meglett minden simán.
3/5 anonim válasza:
Hát nem viszem túlzásba, de azért készülök. Pl matekból minden héten megcsinálok egy teljes érettségi feladatsort november óta. Töriből emeltezem, erre minden nap 2-3 órát tanulok. A többi tantárgyra nem készülök, a magyar valahogy ösztönösen megy, az angol és a választható tárgy könnyű. Szerintem csak túlságosan izgulsz és ezért hiszed hogy nem megy, de biztos megy, ha sokat tanulsz.
4/5 anonim válasza:
Készülgetek. Az angol szerencsére már le van tudva. Matekból elég az, amit a suliban tanulunk, úgyhogy azzal nem nagyon foglalkozok itthon. Töriből készülök a legtöbbet, volt, hogy egy nap 5 tételt is kidolgoztam. A magyarra egyáltalán nem készülök, majd csak szóbelire. A föcire meg lassan, de biztosan.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Én biológiára nagyon sokat készülök, magyarra is kéne csak nekem a szövegértéssel van gondom, mert nem nagyon értem sajnos.
Angol totálisan rossz, semmi sem megy, itthon gyakoroltam levélírást, de az a baj, hogy nem is tudom ellenőrizni, hogy jó e , mert nálunk a családban nem tudnak angolul, az érettségi feladatsornál pedig nincs meg a konkrét példa, hogy hogyan is kéne megcsinálni.
De azért remélem sikerülni fog.
Törire is el kéne kezdenem, mert nem nagyon nem.
2014. ápr. 25. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!