Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mik a valaszok az alabbiakra?...

Mik a valaszok az alabbiakra? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Egri csillagok-->>>

-Ki es mit irt Gergely kardjara?

-Mutasd be par mondatban a karavan szerajt!

-Sorold fel ki akartak kiszabaditani Torok Balintot es milyen modon?

-Mit ajanlott fel a Szultan Torok Balintnak es mit valaszolt erre?

-Az iro nehol elorevetiti Gergely jovojet. Idezd!

-Hol tartjak a varban a puskaport es hogyan vigyaznak ra?

-Mi volt a Baba nevu agyura irva?

-Ird le Dobo eskujet!

-Miben talaltak meg a torok fiucskat es milyen volt?

-Mit mondott Dobo mikor eloszor agyuzta a torokot?

T

#Egri csillagok #A rab oroszlan
2014. ápr. 23. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem lesz segítség, de gondold végig:

Meg van adva a mű, beszerezhető elég sok helyről, nyáron pedig még akkor is kell minimális idődnek lennie hogy elolvasd, ha éppen egész nap csavarogsz vagy a facebookon/instagramon/Tumblr-ön (akármin, akárkivel, akármit csinálva) lógsz. Az olvasónapló/dolgozat azon alapszik amit elolvastál, remélhetőleg felfogtál és még emlékszel rá.

Jó dolog a neten hogy másoktól lehet kérni és kérdezni, de amíg mások csinálják meg a házidat abból te semmit nem tanulsz (a legtöbb esetben). Alapvetően nem baj, csak épp nem sajátítod el hogy mire kell figyelni, hogyan kell szöveget érteni, verset elemezni, megtalálni a költői képeket, stb...

Amikor eljön az érettségi, egy tök idegen szöveget fogsz magad előtt látni, és akkor kell elővenni azt a tudást amit most az Egri csillagoknál sem használod, mert mással csináltatod meg a te feladatodat.

Nyilván van aki szívesen segít mert nem neki nem kerül semmibe, csak magadat csapod be vele.

2014. ápr. 23. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj! Nem tudhatod, hogy hány éves vagyok, hogy mikor olvastam a könyvet, egyáltalán el kellett-e olvasnom. Nem tudhatod azt sem, hogy ez házi feladathoz kell, vagy sem... Ha nem szeretnél segíteni, hanem csak ilyen negatív kommenteket írsz, akkor inkább kímélj meg ettől. Köszönöm!
2014. ápr. 23. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt azért nem kell nagyon megtippelni, ötödik osztályban jön elő a könyv, max hatodikban és utána soha.

Biztos voltam benne hogy támadni fogsz, miközben nekem nem az volt a célom. Majd rájössz, addig is YOLO és szarni mindenre.

2014. ápr. 23. 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, te már csak tudod...
2014. ápr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!