Gárdonyi: Egri csillagok!?

Figyelt kérdés

El kene meselnem Eva es Gergely szokesenek tortenetet Margit bezopontjabol, de lovesem sincs hogy csinaljam? Segitene valaki?

(Negativ kommenteket nem kérek!)

2014. ápr. 21. 16:26
 1/5 Barackocka válasza:

Szia!

Látom senki sem válaszolt még erre a kérdésre, nemtudom mikor írtad, lehet, hogy már nem kell, de azért segíthetek. Nos:

Miután ugye Évát megszerezte Gergely, azután valamelyik hegyen (bocsi ezt most hirtelen nemtudom) összeházasodtak, majd később a plébános előtt is. Ezután pár társával együtt (mekcsey,sárközi) ugyanis mentek a cigány tanyára vagy mi az, és onnan kaptak segítséget és sárközi ment velük, és akkor együtt mentek Sztambulba ahol a török aga ott volt a szerájba, és ott aludtak gergelyék, és ott kihallgatta őket jumurdzsák, és elmondta az agának hogy ők magyarok. Na és innen kezdődik az üldözésük meg stb.

2014. ápr. 23. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt de en nem arra a szokesre gondoltam hanem amikor meg kis gyerekek (I. Fejezet)

De azert koszi lehet hogy masnak segittetel a valasszal ;)

2014. ápr. 24. 07:17
 3/5 Barackocka válasza:
Ja bocsi, akkor azt is elmesélhetem, de csak ha kell még.
2014. ápr. 30. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, de mar megcsinaltam
2014. máj. 1. 08:04
 5/5 Barackocka válasza:
oké, és mégegyszer bocsi... :/
2014. máj. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!