Leírná nekem valaki az alábbi mondákat 3-4 mondatban?
Sziasztok sürgős lenne!!
Kerestem őket gugliban, de csak hosszúakat btaláltam, arra pedig nincs időm! Ezért kérem a segítségeteket, hátha tudja valaki
Szóval a mondák: Hét gyászmagyar; Heribald a félkegyelmű borász; Fehér ló monája; Botond monda
a válaszokat ekőre is köszönöm :)
NEM arra kértelek hogy NÉZD MEG HELYETTEM, hanem arra, hogy ha tudod, ismered a mondát akkor írd le!!!!!!!
és nem, nem szórakozom, hanem a többi egyéb hülyeséget próbálom megtanulni
nem értem mért kelígy rehurrogni az embert!!!!!!!!!!!!!!!
jó hogy arra van felesleges időd,hogy ide irogass butaságokat,kedves első válaszoló...
próbáld meg a [link] oldalon
nem arról van szó hogy átlagon alúliak a képességeim, hanemm arról, hogy a "Drága" tanárunk kedden/12.15-én/stólt, hogy hétfőn/12.21-én/ Tz írunk!!! mind emellett Szombaton tanítás volt, de nem ilyen kamu, hanem rendesen meg volt tartva mind a 7 óra utána, utána más iskolai elfoglaltságunk volt, szóval tanulni nem tudtam
Na akkor így tanuljál meg 17 teleírt A/4-es oldalt + 7 mondát
Kíváncsi vagyok hogy sikerülni fog-e egy nap alatt
:SS
Ezért jársz felsöfokra, én müszaki vonalon végeztem, ott naponta reggel 8-9 -töl délután 5-ig voltak az órák,(szombaton csak déli 1-ig), és tanulnia csak valamikor ez után tudtál, de legalább hetente volt ehy nagy müszaki rajz, amit el kellett késziteni (minimum 8 óra munka), és mellette voltak a ZH-k is.
Persze szórakozni nem volt nagyon idö, mert alundi is csak 6 órát tudtál maximun, de volt nem egy éjszaka, amit végig tanultunk, mert másként nem fért bele.
Szóval meg lehet csinálni, csak akarni kell.
nem járok felsőfokra!!!
Még csak elsős gimis vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!