Egri csillagok fogalmazás? (Több lent)
Figyelt kérdés
Cevey Éváról kellene nekem egy fogalmazást megírni ilyen szempontokkal: ki ő?, hogy viselkedik & mit csinál?, vélemény & milyen példát mutat?
Kérlek titeket segítsetek, kell egy A/5-ös lapra írni az egészet.
Írjatok privit vagy írjátok le ide, mindegy, csak legyetek szívesek megcsinálni, mert én nem tudom!
Értelmes válaszokat pontozni fogom, és nagyon szépen köszönöm!
2014. ápr. 7. 19:22
1/4 anonim válasza:
Hát csak írj róla valamit, bármit, pl hogyha nem olvastasd ,akkor is, hogy milyennek képzeled őt el; esetleg az alapján ,amit hallottál eddig róla vagy csak úgy:D:D:D És nézd:
:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de olyan kellene, ami nincs a neten...
2014. ápr. 7. 21:05
3/4 anonim válasza:
Hát körítesz köré mondatokat,átfogalmazod,sorrendet is cserélheted; én rég olvastam de am lényeg, hogy írjál valamit, hogy ne adhasson rá egyest; mármint úgy valamit, hogyha hasra ütésre is írsz pár sort akár, valamit meg azon kívül csak tudsz:) Fog az menni, csak ess neki:):)
4/4 anonim válasza:
"Köszönöm, de olyan kellene, ami nincs a neten..."
Egyetértek. Olyan kellene, ami a te kis okos fejedből származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!