Valaki segítene ebben a német feladatban?
Figyelt kérdés
Möchtet ihr im Internat wohnen? Überlegt in Gruppen sammelt Vor- und Nachteile.
Vorteile:
Nachteile:
2014. febr. 22. 22:52
1/6 anonim válasza:
Vorteile: viele Informationen sind verfügbar, man kann videos gucken, Nachrichten lesen, neue Leute kennenlernen, Mit den Verwandten die Beziehung leichter halten.
Nachteile: Man kann Viren kriegen, Die Informationen sind manchmal falsch, Es gibt "schlechte" Menschen, Viele Werbungen
2/6 anonim válasza:
Hogy lehet az 1. hozzászóló ilyen gyík, hogy összekeveri a világhálót a kollégiummal?
Nem tűnt fel, az interneten lakni?
s Internat - kollégium
s Internet - világháló
3/6 anonim válasza:
Annak ellenére a rosszul értelmezett kérdésre helyes választ adott...:))
4/6 A kérdező kommentje:
valaki meg tudná csinálni a feladatot? :)
2014. febr. 23. 12:39
5/6 anonim válasza:
jólvan félrenéztem de legalább vagyok olyan normális hogy megpróbálok segíteni neki benne és nem egy gyökér aki kritizál mindenkit.... büszke lehetsz magadra kettes de ha már ilyen okos vagy akkor írhattál is volna valamit nem csak a szádat kéne jártatni....
6/6 anonim válasza:
Én csak lefordítani tudom neked, mert én sosem laktam koleszban, nem tudom, hogy mik ott az elönyök és hátrányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!