Valaki segítene kémiából?
2014. febr. 13. 18:48
1/4 anonim 



válasza:





1. 1-500 nm-ig (nem 1000)
2.
szuszpenzió - közeg: folyadék, eloszlatott anyag: szilárd, pl.: homok a vízben
emulzió - közeg: folyadék, eloszlatott anyag: folyadék, pl.: majonéz, tej
hab - közeg: folyadék, eloszlatott anyag: gáz, pl.: tejszínhab
gél - közeg: szilárd, eloszlatott anyag: folyadék, pl.: kocsonya, sajt
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, a másik két feladatban tudna valaki segíteni?
2014. febr. 15. 14:23
3/4 anonim 



válasza:





E322
- Emulgeálószer és stabilizálószer a víz-olaj/zsír keverékekben
E471 (= zsírsavak mono- és digliceridjei)
- Emulgeálószet és stabilizálószer
Húsleves benne a zsírcseppekkel kolloidot képez. Szerintem a túró is az talán a lekvár is. Passz:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. febr. 15. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!