Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit tartalmazzon a kivánság...

Mit tartalmazzon a kivánság listám?

Figyelt kérdés
Nem vicc, tényleg ez a kérdés. A karácsonyi vetélkedőre az a feladat, hogy írjunk egy levelet Father Christmasnek osztályonként, de nem tudom, hogy mit tartalmazhatna, kérlek adjatok tippeket! Köszi
2009. dec. 7. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

xd hány éves vagy?

kedves télapó kérem ezt meg azt karácsonyra mert jó kisfiú voltam és nagyon boldoggá tennél vele szeretettel (neved)

2009. dec. 7. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
kérj kisvasutat xd
 3/4 anonim ***** válasza:

de milyen témában?

Arra kiváncsiak hogy mivel váltanád meg a világot vagy hogy mit szeretel karir? Mert gondolom magdnak PS3, WII, Xbox, meg ilyeneket kívánsz. Vagy egy világkörüli utat stb...

De ha világot kell megmenteni akkor neéhezzenek a földön, meg búat minden embernek, meg ´senki ne haljon meg fagyhalálban, tünjön el a rák stb...

4/4 A kérdező kommentje:
hát 9.-es vagyok, és nincs megkötés, bár szerintem nem arra kiáncsiak, hogy hogyan váltanám meg a világot(remélem:))
2009. dec. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!