Angol fogalmazás? Nem értem :S SÜRGŐS!
Ebből a feladatsorból kaptuk meg a "Task B" fogalmazást! Valaki lefordítaná nekem röviden hogy miről is szól? Mert így még elkezdeni sem tudom. Esetleg egy-két ötlet vázlatosan hogy mit tudnék tanácsolni?
Köszönöm :))
Aggodok a legjobb baratom, pat miatt. nehany hete evett egy extra feltetes pizzat es ivott egy colat a szulinapomon. Es most nem tudja elviselni a gondolatot, hogy pepperoni, vagy mas az o kedvenc etele.(es úgy latszik mindennek tudja pontosan a kaloriatartalmat) Kifogasokat keres az ebedre az iskolaban, es lattam hogy tablettakat szedett be. Sokat vesztett a sulyabol, de ugytunik o meg nem latja a valtozast. Gndolod evészavara van? Szoval, hogyan tudnek segiteni neki?
Remelem ez kellett:) és bocsi ha nem pontos:) vagyis, ugye az kellett ami azzal kezdodik, hogy "i'm worried about.."?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!