Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Természet tudomány. Házi...

Természet tudomány. Házi dolgozat? - Olyan a környezetünk amilyenné tesszük?

Figyelt kérdés
Olyan a környezetünk amilyenné tesszük... erről kéne házi dolgozatot csinálnom mindenkinek kötelező neten kerestem környezetszennyezést, légkör szennyezést stb... ami ilyennekkel kapcsolatos!!! segítsetek cikkeket, oldalak , bármi mást keresni ?????
2009. nov. 30. 17:16
 1/3 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Jól kezdted el, keress környezetszennyezési, (légkör-, víz-, talajszennyezési cikkeket.)

Én a régmúltból indulnék el, akkor csak főleg a kis folyóvizeket szennyezték (mosdás, mosás, WC-zés) aztán jött az ipari mértékű füstölés, majd a vegyipar, műtrágyák, permetezés, gyógyszerek, sugárzó anyagok stb.

A végére szerintem az űrszemét kérdése és a kozmikus környezetvédelem illik.

2009. dec. 1. 14:12
 2/3 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

ez lemaradt:

[link]

[link]

2009. dec. 1. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi és hogyan fejezem be? összegzés, vélemény

mert már kész van csak ez kell hozzá....

2010. jan. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!