Nyelvtan házi?! Nem értem az egészet.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tizedikes vagyok gimiben és betegség miatt hiányoztam egy hetet. Nyelvtanból a következő a házi:
Ami fontos nekem
Írj ezzel a címmel egy rövid monológot. ( kb. 20 mondat )
Eddig oké, de azt sem tudom mi az a monológ. A könyvben kerestem, de ennyi van írva róla: Egyirányú kommunikáció pl: előadás, ismertetés, hozzászólás, levél stb. Neten is rákerestem, de semmi értelmeset nem találtam. Valaki segítene? Szeretnék jó jegyet kapni rá. Köszönöm!
2009. nov. 30. 15:30
1/3 anonim válasza:
Egyszeruen fogalmazd meg mi a fontos neked....semmi extra csak egy jo kis fogalmazas kell nekik, ami kb 20 mondatbol all
2/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak:) Egyszerűen írj 20 mondatot arról hogy mit gondolsz az életről. Amit mondjuk egy barátodnak elmodanál erről a témáról hogy mi fontos neked. Pofonegyszerű:)
3/3 anonim válasza:
Monológ: egyirányú közlés... Google a barátod.
Igen, a mindennapi életről írj, ami Neked fontos, mit szoktál csinálni, mit szeretsz csinálni, esetleg a továbbtanulás, jó jegy szerzés, és így tovább.
Mellesleg sportról is írhatsz, ha sportolsz valamit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!