Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen uzenetet akart Shakespe...

Milyen uzenetet akart Shakespeare tovabbitani azzal hogy megirta a Macbeth-et?

Figyelt kérdés

Oszinten szolva nem hiszek abban hogy minden iro azert irt akarmit is hogy azzal itt tanitgatni akarna a nepet!

Azert irnak mert kedvuket lelik benne.

Nem ertem ezt az orakon valo " na es mi a mondanivaloja ennek a tortenetnek? -.-"

Valamelyiknek van valamelyiknek nincs vagy nem hiszem hogy van.

De nem is ez a lenyeg!

Olvastam egy par oldalon hogy az a mondani valoja meg a temaja a tortenetnek hogy A tulzott ambicio arra es vezethet minket hogy rossz donteseket hozzunk.

Szerintem ez baromsag!

Az ambicio soha sem lehet rossz hanem jo ha meg valaki mint Macbeth is kepes volt embereket olni hogy hatalomra jusson az mar nem ambicio volt hanem onzes kegyetlenseg es gonoszsag!

Semmi koze sincs ambicionak.

Szerintetek mi a mondanivaloja? Mert en nem tudok rajonni.

2014. jan. 5. 23:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!