Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Indokolnád, hogy miért és...

Indokolnád, hogy miért és ennyire illenek össze a párok A kőszívű ember fiai c. regényben?

Figyelt kérdés

Ödön+Aranka

Richárd+Edit

Jenő+Alfonsine

2014. jan. 3. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert csak. Bővebb információért fordulj bizalommal Jókai Mórhoz.
2014. jan. 3. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségedet. :) Remélem elégtétel neked, hogy "beoltottál" egy 12 évest.
2014. jan. 3. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Én indokolnám, ha az én feladatom lenne, csak szerintem ezt azért neked adták fel, hogy te gondolkodj el rajta. A másik meg, hogy ha én erre most rászánok egy félórát, akkor te idejössz, és elmosogatsz nekem?
2014. jan. 3. 14:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha megoldható lenne nagyon szívesen mennék és elmosogatnék neked cserébe. Azonban nem megoldható, mivel nincs rá időm. Csak, hogy értsd miért tettem fel EGY nyomorult kérdést EGY olvasmánynaplóból: 3 van és szerettem volna, ha én is megtehetném azt, hogy valakitől segítséget kérek. De ha nem a kérdésre válaszolsz akkor miért írsz?
2014. jan. 3. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszoltam, csak nem azt, amit szerettél volna. De ez egy válasz a kérdésre.

Részletesebb válasz, ami megoldja helyetted a házi feladatodat, sokkal több időbe kerül. Mit gondolsz, nekem honnan van? Arra utaltam, hogy ez nem egy egyperces munka, miért várod el idegenektől, hogy megcsinálják helyetted? Neked nincs időd? Másnak sincs. Csak ez a te feladatod.

2014. jan. 3. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy el kellett volna olvasni...
2014. jan. 3. 15:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor az válaszoljon aki a kérdésre válaszol. Köszönöm. Egyébként íme Magyarország. A nemzeti széthúzás 200 éve nem változott.
2014. jan. 3. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ajjjajj... Onnantól, hogy senki nem akarja megírni a leckédet, máris eljutottunk a nemzeti széthúzáshoz. Gratulálok a logikai távolugráshoz, 12 évesen szép teljesítmény! Egyébként meg ha tanulsz történelmet, majd rájössz, hogy nem 200 év az.
2014. jan. 3. 16:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor most jövök én. :)
2014. jan. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!