CD borító tervezés (Metál műfajban) Mit vártok el egy ilyen borítótól, hogyan nézzen ki?
hát a metál elég széles műfaj, szóval rengeteg minden szóba jöhet:
Szimfonikus metál:relatív közel áll a komolyzenéhez, akár egy teljes orchestrával is jól hangozhat, jóval lágyabb, dallamosabb (nem "hörögnek" benne általában), mint az a metál amit a média metálként tüntet fel:
ilyen cd borítók:
industrial/alternative metal:
progresszív metál:ez is relatív közel áll a komolyzenéhez, némely már gyakorlatilag az is.
egyéb CD/DVD borítók:
Van még kismillió műfaj, írok még pár nagy csapatot ezeknél nézz szét(sokan ezek közül a legismertebb metálcsapatok közé tartoznak):
Black Sabbath, Judas Priest, Motörhead, Slayer, Manowar, Hammerfall, children of bodom, Metallica, stb...
+ bonus a metál térképe, az összes létező műfajjal csapattal, zenével, yoututbe videóval. ami ezen nincs rajta az nem nagyon létezik :)
bocsánat, csak így tudtam felrakni... nem igazán tudom,hogy ide hogyan rakjak fel képeket.. kicsit szerencsétlen vagyok az ilyenekhez ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!