27 tétel megtanulható 1 nap alatt? (fizika)
Hát... Én a bifizt annak idején 4 napig tanultam, de mondjuk évközben semmit nem tanultam, cserébe volt emelt érettségim is, meg jártam előtte a bme-re is :D Hogy hány oldal, hány tétel volt, arra már nem emlékszem, de bekötve a kidolgozott tételsor olyan 8 centi vastag biztosan volt a gerincénél.
Szerencsém volt, kihúztam a létező legegyszerűbb tételt, de utálag nem éreztem úgy, hogy rendesen tudtam volna a nehezebb tételeket.
Ha nem tanultál eddig túl sokat, akkor én a youtube-on yair meiry videóit nézném a helyedben. A srác a debreceni egyetemen lévő bifiz anyagát meséli el, kb egy óvodás megértené belőle. Mondjuk én korábban tanultam, de ahogy néztem nagyjából ugyanazok az anyagok voltak nekünk is, ha esetleg nem a DE-re jársz, akkor is szerintem hasonlóakat kérdezhetnek.
Hát, ha egyetemre jársz akkor már illene tudnod szelektálni. Nem az oldalak száma számít, hanem a tételeké.
27 tételed van, szépen átfutsz mindegyiken. 2 csoportra osztod nehézség szerint. Értelem szerűen a nehezebbekre hagysz több időt, ez alapján beosztod az időd. Tanulás közben iktass be szüneteket, így jobban tudsz majd emlékezni a tanultakra (például minden órában pihensz 5 percet, vagy minden tétel után, ekkor teljesen mással foglalkozol, kimész szívsz egy kis friss levegőt vagy iszol egy pohár vizet, gépezel vagy akármi).
Ezt tényleg fontosnak tartom, nekem sokat segítettek a pihenők. Sokkal jobban feltudom idézni a tanultakat a pihenőknek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!