Valaki jó németes megtudná oldani ezeket a kérdéseket? (lent)
Nyolc mondatot kell írnod!
Az elsö 4 már megvan.
Ha ennyire akarod,amúgy nem muszály pontosan:
A jövőben vegyész szeretnék lenni.Most a szüleim fizetik az iskolát,ezért gondoltam,hogy elkezdek dolgozni.A szabadidőmben sokat sportolok és segítek a szüleimnek a műhelyben.Az iskolában is segítőkész vagyok.(Ezzel biztos felvennének:DD)
Na akkor ugorjunk neki a második quartettnek:))
A jövőben vegyész szeretnék lenni.Most a szüleim fizetik az iskolát,ezért gondoltam,hogy elkezdek dolgozni.A szabadidőmben sokat sportolok és segítek a szüleimnek a műhelyben.Az iskolában is segítőkész vagyok.
Ich möchte (in der näheren Zukunft) Chemiker werden. Im Moment bezahlen meine Eltern meine Studiengebühren(?) , deshalb wollte ich jetzt anfangen zu arbeiten. In meiner Freizeit treibe ich viel Sport und helfe meinen Eltern in der Werkstatt. Ich bin auch in der Schule sehr hilfsbereit .
És akkor kéremszépen az első négyes :
Olvastam egy hírdetést,amiben alkalmazottat keresnek a gyorséttermükbe.Jelenleg felsőoktatásban vagyok,ezért nem lenne gond hétvégén dolgozni.Eddig nem volt ilyen munkám,de elég rugalmasnak tartom magam.Az ön gyorsétterméhez közel lakok.
Ich habe Ihre Anzeige gelesen, in der Sie einen Angestellten für Ihr Schnellimbiss suchen. Momentan studiere ich auf der _________ Universität , daher könnte ich wochenends problemlos arbeiten. Ich habe bisher nichts vergleichbares gearbeitet, aber ich halte mich für flexibel genug ( um die anfallende Arbeiten bei Ihnen zu erlernen). Ich wohne in der Nähe Ihres Schnellimbisses.
Akkor most megcsináltuk? Kész? Nagy tapsot kérnénk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!