Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Móricz Zsigmond légy jó...

Móricz Zsigmond légy jó mindhalálig?

Figyelt kérdés
teljesen kkivagyok mindjárt be kell adni a munka füzet kérdéseire a választ és nekem kiment a fejemböl h meg kell csinálni:S valaki nem tudja honnan lehet leszedni /nemzeti tankkönyv kiadó szmolyai gabriella/nagyon fontos lenne!!:/
2009. nov. 28. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

az első találat

légyszi elhasználtam már az egy órai kérdésemet

:

a statikus elektromosság egyenlő a dörzselektromossággal?

2009. nov. 28. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Figyelj csak butaliba!

Munkafüzet egy szó.

Egy mű címét nemcsak a helyesírás szabályai miatt "illik" megfelelően írni!

Ha kiment a fejedből, akkor elébe állsz a tanárnak és őszintén bevallod, hogy ezt bizony elügyetlenkedted.

"szmolyai gabriella/nagyon fontos lenne!!:/"

Ez meg miiii???? Mi akar ez lenni?

A saját nevedet is kisbetűvel írod, piciliba, vagy csak egyszerűen buta vagy a nevek helyesírásának szabályához?

Hú de megérdemelnéd, hogy megbukj!

Jövőre majd ugyanebben az osztályban hátha megtanulnád. Vagy azután! A második bukás után.

Te voltál itt "A jó, a rossz és a csúf" pár napja, ugye?

"kiment a fejemböl h meg"

A hogy előtt vessző!!! Ha egyáltalán az ott hogy akar lenni. Rövidítés után pont!

És az is kiment a fejedből, hogy aktuális PC-s játékokat lejátszd? Vagy az valahogy mégsem?!?

2009. nov. 28. 14:59
 3/5 anonim válasza:

14:59 hát te nagyon fos vagy: D sztem meg tökjó h nem olyan "lusta" (mármint h "leszarom megmondom h elfelejtettem") és megpróbál segíteni magán. Lehet h te ilyen "gyenge" avgy, de attol még ne olcsad azt akinek van esze, jó azon kívül h elfelejtetted kedves kérdezőXD

am nemtok segíteni bocs:S

2009. nov. 28. 15:59
 4/5 anonim válasza:

"A hogy előtt vessző!!! Ha egyáltalán az ott hogy akar lenni."

hogy előtt vessző,nemde?:)))

"piciliba"

lúúúzer.

amm próbáld meg sulineten

2009. nov. 28. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm már megoldottam:)

2. nem én vagyok a piciliba hanem te ha leállsz ilyeneken veszekedni te se lehetsz több 10-nél

2009. nov. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!