Tudnátok nekem mondani a Tanár úr, kérem! -ből helyzet- és jellemkomikumokat mondani?
Bocs, de ha pont ezt nem vagy hajlandó elolvasni, ami egy rövid, maximum két órás olvasmány, 90%-a diákcsíny, és a diákok problémáinak komikus leírása, ráadásul szórakoztató és vicces, akkor bukjál meg!
Ne segítsetek neki, nem érdemli meg!
"Lehetőleg olyat ne írjatok, hogy olvassam el (mert nem fogom), vagy hogy keressek rá neten (mert kerestem, de nem találtam)."
De nagy arcod van, te gyerek! Én a helyedben szégyellném magam, hogy a kulturális igénytelenségem miatt és azért is, hogy Z-generációs kölyökként nem tudom használni az internetet.
Köszönöm, a történetet én is megtaláltam, és az internetet remekül használom.
Azért nem olvasom el, mert nem érdekelnek az ilyen könyvek, de ezenkívül rengeteget olvasok.Egyébként a Röhög az egész osztályt elolvastam, de nekem nem szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!