Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nagyon fontos, aki teheti...

Nagyon fontos, aki teheti olvassa el! Földrajz témazáró?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon fontos lenne!

Holnap földrajzból TZ-t írunk...

A tanár ebből másolja ki a feladatokat: Témazáró feladatlapok az Általános természetföldrajz c. tankönyvhöz

Ezt honnan tudnám ingyen letölteni?

Kérlek segítsetek, nagyon nagyon kéne...

Elvileg tudom, de azt mondja hogy nem csak a füzetből lesz benne :S

Kérlek, segítsetek.

2009. nov. 25. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet letölteni, könyvesboltba megveheted párszáz forintért.
2009. nov. 25. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:

de holnapra kell

ma jelentette be :S

2009. nov. 25. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:

akkor ciki. kezdhetsz tanulni.

(a kérdés kiírásának időpontjában még bőven lett volna időd venni egy példányt)

2009. nov. 25. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ájcsi :-D

Témazáró dolgozatot a tanárnak 1 héttel ezelőtt kellett volna bejelenteni, nem ma... Szóval múlthét csütörtökön kellett volna, hogy gyerekek, dógozat :-)

Én azt tenném a helyedben, hogy beszélnék az osztálytársaimmal erről a dologról. Röpdolgozatot bejelentés nélkül, akár minden órán írathat, de témazáró dolgozatot be kell jelentenie egy héttel előbb...

Ha más nincs, irány az igazgató :-) De komolyan. Hajrá!

2009. nov. 25. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:

már próbáltuk :S

de nem jön össze semmi

amúgy... nem lett volna időm, mert fél5 kor bezárt a bolt, másrészt meg nem adják ki... :S

2009. nov. 25. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
De a kérdés feltétele után 2 órával még mindig neteztél :D két óra alatt már kétszer megtanultad volna. Mi is írunk holnap földrajzból de engem nem érdekel úgyis megírom valahogy.
2009. nov. 25. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:

sziasztok!

nem is az volt a bajom, hogy nagyon nagyon kéne, mert tudtam, már meg is írtuk, és sztem jól sikerült, csak a tanár mondta, hogy készüljünk alaposan, mert nagyon nehéz lesz, meg van benne egy csomó dolog a könyvből, ami van vagy 50 oldal és egészen idágig ki sem nyitottuk órán sem...

mindegy végülis, csak érdekeltek volna a feladatok... :)

2009. nov. 29. 10:06
 8/8 anonim válasza:
Neküünk se egy héttel ezelőtt jelenti be a tz-t..:/
2011. márc. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!