Nagyon fontos, aki teheti olvassa el! Földrajz témazáró?
Nagyon nagyon fontos lenne!
Holnap földrajzból TZ-t írunk...
A tanár ebből másolja ki a feladatokat: Témazáró feladatlapok az Általános természetföldrajz c. tankönyvhöz
Ezt honnan tudnám ingyen letölteni?
Kérlek segítsetek, nagyon nagyon kéne...
Elvileg tudom, de azt mondja hogy nem csak a füzetből lesz benne :S
Kérlek, segítsetek.
de holnapra kell
ma jelentette be :S
akkor ciki. kezdhetsz tanulni.
(a kérdés kiírásának időpontjában még bőven lett volna időd venni egy példányt)
Ájcsi :-D
Témazáró dolgozatot a tanárnak 1 héttel ezelőtt kellett volna bejelenteni, nem ma... Szóval múlthét csütörtökön kellett volna, hogy gyerekek, dógozat :-)
Én azt tenném a helyedben, hogy beszélnék az osztálytársaimmal erről a dologról. Röpdolgozatot bejelentés nélkül, akár minden órán írathat, de témazáró dolgozatot be kell jelentenie egy héttel előbb...
Ha más nincs, irány az igazgató :-) De komolyan. Hajrá!
már próbáltuk :S
de nem jön össze semmi
amúgy... nem lett volna időm, mert fél5 kor bezárt a bolt, másrészt meg nem adják ki... :S
sziasztok!
nem is az volt a bajom, hogy nagyon nagyon kéne, mert tudtam, már meg is írtuk, és sztem jól sikerült, csak a tanár mondta, hogy készüljünk alaposan, mert nagyon nehéz lesz, meg van benne egy csomó dolog a könyvből, ami van vagy 50 oldal és egészen idágig ki sem nyitottuk órán sem...
mindegy végülis, csak érdekeltek volna a feladatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!