Hmmm, ki lehetek? kérdése:
Hogy lehet túrót készíteni házi tejből és mi a kémiai magyarázata?
Figyelt kérdés
Holnap dogát írunk és hát.. izééé...2013. dec. 18. 18:02
1/1 anonim válasza:
Meleg hatására a tej megalszik, és a benne levő savó kicsapódik belőle. A savó savanykás ízű folyadék. A túró pedig szilárd állapotú lesz, ha a megalvadt tejet sűrű ruhába öntöd, felakasztod egy edény fölé, és hagyod a savót kicsöpögni belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!