Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy lehet túrót készíteni...

Hmmm, ki lehetek? kérdése:

Hogy lehet túrót készíteni házi tejből és mi a kémiai magyarázata?

Figyelt kérdés
Holnap dogát írunk és hát.. izééé...

2013. dec. 18. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Meleg hatására a tej megalszik, és a benne levő savó kicsapódik belőle. A savó savanykás ízű folyadék. A túró pedig szilárd állapotú lesz, ha a megalvadt tejet sűrű ruhába öntöd, felakasztod egy edény fölé, és hagyod a savót kicsöpögni belőle..
2013. dec. 18. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!