Régi magyar foglalkozások?
Kedves utolsó előtti!!! Megakartam köszönni csak a kérdésbe nem írhatom bele! ha meg úgy írom h kérdést h tud valaki ilyet mondani? - akkor meg nem dobja ki a kérdést!!!!!!!!!!!!
És naponta találkozok olyan kérdésekkel amik így vannak megfogalmazva? mindegyikre bunkón válaszolsz???
A többieknek köszönöm a válaszokat! nekik jár a pontozás!
„Kedves utolsó előtti!!! Megakartam köszönni csak a kérdésbe nem írhatom bele! ha meg úgy írom h kérdést h tud valaki ilyet mondani? - akkor meg nem dobja ki a kérdést!!!!!!”
Egy ugyanolyan kommentben, amiben most engem szapulsz, vagy akár a kérdés alá simán beírhatod. Eleve 1000 módja van annak, hogy ne egy ilyen tirpák módon megfogalmazott kérdésnek álcázott felszólítás legyen.
„És naponta találkozok olyan kérdésekkel amik így vannak megfogalmazva? mindegyikre bunkón válaszolsz???”
Mint ahogy erre se válaszoltam bunkón, úgy azokra sem, de gyakran felhívom a figyelmet rá, igen, hogy ezt nem így kéne. Tudom, a bunkóság (mármint amit te csinálsz) ma divat, ez ellen nem sokat tehetek. Még nagyobb baj, hogy talán észre se veszed, hogy bunkó vagy, de a jószándékú tanítást meg beszólásnak vezsed. Tudom, egy hozzád hasonló suttyónak elég nehéz visszavenni az egóból, így nyilván a te szemedben én leszek a bunkó, hisz te saját magad szerint mindent megtettél, hogy udvarias légy.
Csak azt felejted el, hogy akik itt vannak és válaszolnak neked, azok nem azért élnek, hogy neked válaszoljanak, és bizony jól esik egy udvariasabb, kérdés formában megfogalmazott kérdés, ráadásul előbb kapsz rá választ. Ha normálisan teszed fel, akkor egy csomót kapsz, és azt is elárulnám, hogy a fenti felsorolásban melyik nem foglalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!