Nyarimikulas kérdése:
Magyar házi dogozat holnapra, segétség?!
Figyelt kérdés
Holnapra kell egy A4-es lapnyi leírást meg egy monológot írni. A leírást sacc/kb tudom, de a monológhoz fogalmam nincs mit írjak. Valaki ötletet tud adni? Előre is köszönöm!2013. dec. 10. 13:39
1/6 anonim válasza:
Magaddal beszélgetsz
(Vagy a két "éned" beszélget egymással)
2/6 anonim válasza:
Az olyan mintha magaddal beszélgetnél
(csak nem hangosan) Tehát pl. filozofálgatsz a
jegyeidről meg hogy milyen lesz a bizid év végén
meg hogy az jó-e v. nem jó
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy magánbeszéd de miről írhatnék? (abból a jegyesből meg bizonyítvány.. hát nem hiszem h nekem kijönne 1 oldal)
2013. dec. 10. 14:14
4/6 anonim válasza:
Bármiről lehet írni
Akkor filozofálj arról, hogy félsz valamilyen betegségtől, mert láttad az egyik ismerősödön, hogy
5/6 anonim válasza:
Sok felkiáltó (óhajtó) mondat legyen benne
Egy kis "érezelmet" vigyél bele, akkor lesz jó
6/6 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudna adni egy linket ahol vannak ilyenek?:S nem tudom mit tudnék írni 1 oldalban..:/ De azért köszönöm
2013. dec. 10. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!