Házidolgozat? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Angolból levél írást kaptuk házi dolgozatnak,de én így kevésnek érzem,nem tudom mit írjak még és nem is vagyok olyan jó belőle :/ Amúgy karácsonyi ebédre való meghívó levelet kellet írnunk
Levél :
Dear John
I'm sorry I haven't written before,but I've been very busy.How are you?What are doing now day's?Are you waiting Christmas?I am so execised,becaues my favorit holiday is Christmas.
In this letter I want to invite you to Christmas lunch at me.The lunch will be on 26 th December and please come at 12 o'clock if you can.We are hopping you can join us and we will have a great time.
Please answer soon,I'm realy waiting to see you again.
Dear John,
I'm sorry I haven't written you earlier but I had a lot things to do. How are you? What are doing? Are you looking for Christmas? I am so excited because Xmas is my favorite holiday.
I would like to invite you to our Christmas lunch on
December 26. Please come at twelve o'clock if you can.
We hope you can join us and we will have a great time.
Please send your answer as soon as you can. I'm really looking for meeting you again.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!