Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Főiskolára, hogy illik megírni...

Főiskolára, hogy illik megírni egy házidolgozatot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, most írom az első beadandó dolgozataimat és nem nagyon tudom, hogy mennyire szabad beletenni ilyen személyes vonatkozásokat például, vagy baj-e ha kicsit eltérünk a témától meg ilyesmik. Szóval mik így a legfontosabb dolgok amikre egy házidoga írásakor figyeljek?

2013. nov. 14. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy kell megírni, ahogy kéri a tanár.
2013. nov. 14. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha megmarad a tudományos nyelvezet, akkor nincs gond. Én is szoktam szenvedni amikor saját kutatómunkáról és konklúziókról írok / publikálok magyarul, általában ilyen "A szerző vezetésével működő, a szerző véleménye szerint" és hasonlóakkal operálok.
2013. nov. 14. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A témától ne térj el, vagy maximum 1-2 mondat terjedelemben, de akkor is jelezd, hogy kapcsolódik. Személyes vonatkozásokat, és igazából bármit akkor tegyél bele, ha tényleg fontos és kapcsolódik a témához.

Külalaknál keresd meg a nálatok a szakdolgozatra vonatkozó előírásokat és az alapján formázd. Legalábbis nálunk ezt szerették, és hát azzal tuti nem lősz mellé :)

2013. nov. 14. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jo tanulo vagy akkor elterhetsz a szokasostol, es kitunhetsz ezzel a tomegbol...
2013. nov. 14. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen tárgy?
2013. nov. 14. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!