Főiskolára, hogy illik megírni egy házidolgozatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most írom az első beadandó dolgozataimat és nem nagyon tudom, hogy mennyire szabad beletenni ilyen személyes vonatkozásokat például, vagy baj-e ha kicsit eltérünk a témától meg ilyesmik. Szóval mik így a legfontosabb dolgok amikre egy házidoga írásakor figyeljek?2013. nov. 14. 00:21
1/5 anonim válasza:
Úgy kell megírni, ahogy kéri a tanár.
2/5 anonim válasza:
Hát, ha megmarad a tudományos nyelvezet, akkor nincs gond. Én is szoktam szenvedni amikor saját kutatómunkáról és konklúziókról írok / publikálok magyarul, általában ilyen "A szerző vezetésével működő, a szerző véleménye szerint" és hasonlóakkal operálok.
3/5 anonim válasza:
A témától ne térj el, vagy maximum 1-2 mondat terjedelemben, de akkor is jelezd, hogy kapcsolódik. Személyes vonatkozásokat, és igazából bármit akkor tegyél bele, ha tényleg fontos és kapcsolódik a témához.
Külalaknál keresd meg a nálatok a szakdolgozatra vonatkozó előírásokat és az alapján formázd. Legalábbis nálunk ezt szerették, és hát azzal tuti nem lősz mellé :)
4/5 anonim válasza:
Ha jo tanulo vagy akkor elterhetsz a szokasostol, es kitunhetsz ezzel a tomegbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!