Meg oldanátok nekem ezeket a matek példákat?
Már többször is nekiálltam, de nem tudom sehogy megcsinálni őket. Valaki segítsen. Előre is köszi mindenkinek:)
és melyik matek példát, mert pl az első képen az 1061 és 1062-es feladat sima összeadás és kivonás, így elég gáz ha az nem megy...
az 1064-es sima, össze adás és kivonás, csupán arra kifegylni hogy az ab-t az ab-tvel vond össze. (jah am ezt sima egyenlet megoldásnál összevonásnak nevezzük)
az 1065-ös meg csak sima szorzás...
az 1066-os már egy fokkal nehezebb mert ott a szorzásnál a hatványokra is ügyelni kell...
szóval ha már többször nekiáltál és sehogyse megy akkor szerintem irasd magad vissza kb úgy 2-3 osztállyal...
Komolyan mondod, ezt nem tudod megoldani:
3a+5a-11a+7a
Ez 4a lenne.
de lásd milyen rendes vagyok segitek a második képen az 1067-es feladat a részével, ami azt irja:
a*a^2=
ennek az egyszerűbb alakja a^3 ("a" a harmadikon)
szóval ne legyél lusta csináld meg szépen a házidat... mert később amikor jönnek majd a nevezetes azonosságok k. rva nagy sz..rba leszel és bukás lesz lustaságod eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!