Hogyan kezdjek neki egy esszének? (többi lent)
Figyelt kérdés
Esszét kell írnom valamiről én az olvasásra gondoltam. Arról lehet? Ha igen mit kéne benne leírni vagy hogy kezdjek neki ?2013. nov. 2. 20:57
1/2 anonim válasza:
Az esszé az tulajdonképpen egy fogalmazás.
Tartsd be a bevezetés-tárgyalás-befejezés tagolást.
Tehát írsz egy bevezető részt, amiben megjelölöd, hogy miről fogsz írni és miért éppen arról a témáról írsz
(mi a célod vele). Utána jön a kifejtés/ magyarázat/ indoklás (példákkal való alátámasztás). A végén pedig röviden még egyszer összefoglalod vagy tanulságot vonsz
le az egészből.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez így, hogy az "olvasás" (mint téma) túl általános. Inkább talán szűkítsd le a témát
Pl. Kötelező olvasmányok olvasása az iskolában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!