Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Középiskolai fogalmazás!?

Középiskolai fogalmazás!?

Figyelt kérdés
2 oldalas fogalmazást kell írni, azzal a címmel hogy: "hogy vagy?". ötletem sincs, hogy tudnék erről annyit írni. nem járok sehova, nincs semmi amiről tudnék írni. ötletek esetleg??

2013. nov. 2. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Kitalált nem jó?
2013. nov. 2. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
lehet az is jó...
2013. nov. 2. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy vagy?

-kérdezte tőlem Mimi a szexshopban. Gyakran visszajáró vendég voltam, ismertük egymást. Ismertük egymást.

Jó lesz kezdésnek?

2013. nov. 2. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj, leírod pl. hogy a közelmúltban hogy szolgált az egészséged-

Voltál e megfázva vagy nem volt semmi bajod

De már előre be vagy sózva, hogy mi lesz majd ha nagy hideg lesz, mert nem szeretsz megfázni (csöpögő orr, szipogás stb.)

2013. nov. 2. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha meg nem tudsz semmi "érdekeset" írni, azt írd,

hogy köszönöd de nagyon jól vagy és leírod mondjuk egy betegséged történetetét és hogy nem szeretnél még egyszer olyan beteg lenni (mert lemaradsz a tananyaggal)

2013. nov. 2. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy leírhatod azt, hogy miért nem tudsz a kérdésre úgy válaszolni, hogy 2 oldalt kitegyen.

Pl. nincs velem semmi érdekes. Nem vagyok érdekes.

Miért nem vagyok érdekes? Mégis érdekes lennék? Mit tudok? Miért kérdezed?... stb.

2013. nov. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!