Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Azt a házit kaptuk irodalomból...

Azt a házit kaptuk irodalomból, hogy csináljunk egy jellemzést magunkról. Hogyan kezdhetném el, mit írhatnék bele?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudjuk,h mit írjál bele?Azt kell leírni,h te milyen vagy.
2009. nov. 15. 09:27
 2/4 anonim válasza:
79%
Szerintem a bevezetéshez olyanokat kéne írnod hogy mikor születtél, illetve hogyan szólítanak mások, vagy a szüleid. A tárgyalásban már írhatsz olyanokat is, hogy milyen belső tulajdonságaid vannak, ezek közül melyeket tartod értékesnek és fontosnak. A befejezéshez pedig, hogy ha szeretnél akkor hogyan változtatnád meg magad, illetve hogy mi a véleményed magadról; ezzel egy konklúziót alkotsz amit egyébként is kedvelnek a tanárok. :)
2009. nov. 15. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! =)
2009. nov. 15. 17:50
 4/4 anonim válasza:
Én külső jellemzőkkel kezdenék (pl.haj, szem, öltözködés, stílus), utána a belsőkre térnék rá (személyiséged), a kettőt lehet, hogy úgy kötném át, hogy ezek hogyan kapcsolódnak. Például bizonyos embereknél a külső megjelenés sokat elárul az illető belső tulajdonságairól. A fogalmazás folytatásánál pedig érdemes lenne figyelembe venned az előttem írót (mivel vagy elégedett,min változtatnál, konklúzió).
2009. nov. 22. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!