Jelentkezési lapon a születési nevet mindenképp ki kell tölteni vagy csak akkor, ha eltér a jelenlegi nevemtől?
Figyelt kérdés
nem vagyok férjnél, tehát maradt a születési nevem, így nem kell kétszer kiírni ugye?
mert meg van adva h neve, ill születési név
2013. okt. 24. 15:09
1/3 anonim válasza:
Én kitölteném mindenképpen azt a mezőt is, főleg ha mondjuk a családi állapotra nem kérdeznek rá, mert akkor ugye honnan tudhatnák, hogy a 'Kovács Éva' a férjezett nevem és igazából 'Nagy Évaként' születtem?
Egyébként gondolom, ha nem lenne kötelező azt is kitölteni,akkor odaírnák, hogy csak akkor töltsd ki, ha nem egyezik a fent megadott névtől.
3/3 anonim válasza:
Jobb ha beírod a szül. neved is, mert pont abból látják, hogy még nem vagy "házas"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!