Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki tud írni a Kertész...

Valaki tud írni a Kertész Imre:Sorstalanság regény nyelvezetéről bővebben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha azt az energiád, amit abba fordítasz, hogy naponta százszor kiírd ezt a kérdést, inkább abba fektetnéd, hogy legalább egy kicsit beleolvass a regénybe, talán magadtól is meg tudnád válaszolni ezt a roppant nehéz kérdést.
2013. okt. 19. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas vagy. Tudom, hogy a regény is az, de hát neked ez a dolgod, nekem meg más. Én is végzem a magamét, te is végezd.
2013. okt. 19. 15:50
 3/7 A kérdező kommentje:
elolvastam a regényt már,csak gondoltam hogy valaki egy kicsit útba igazitana a nyelvezetével kapcsolatosan.
2013. okt. 19. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha elolvastad volna, nem kérdeznéd meg...
2013. okt. 19. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Semmi különös egyszerű érthető nem értem a kérdés lényegét etéren, mert nem különös vagy nehéz vagy akármi a nyelvezete a Sorstalanságnak.
2013. okt. 19. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
a tanárom azt kérte,hogy a nyelvezetéről vagyis nyelvtanilag kell értelmezzem a szöveget és nem tudok kiindulni.Jó lenne egy kis segítség!
2013. okt. 19. 16:31
 7/7 anonim válasza:
Egyszerű nyelvezete van (egyes támadói szerint túlságosan is); de ez szándékos, eleve ugye E/1-ben meséli egy egy Veled valószínűleg kb. egykorú srác - így hihetőbb, átérezhetőbb, mintha shakespeari szólamokban beszélne...
2013. okt. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!